Maker, trainer en consultant in elektromechanische prototyping en nieuwe technieken

Over BotBerg 

Introductie
Bas op ten Berg (1967) is de oprichter van BotBerg, een advies- en realisatiebedrijf op het gebied van Data Analyse, Data Visualisatie, 3D Materialisatie en Mechatronica. Als marketingspecialist met uitgebreide analytische ervaring op het gebied van online marketing en klantendatabase marketing, combineert BotBerg een veelzijdige marketing ervaring met een brede technische achtergrond en levert daarmee actiegerichte inzichten. 

Commercialisering van innovatie
De innovatieve en onafhankelijke aanpak van BotBerg komt het best tot zijn recht in veelzijdige werkomgevingen, waar met een besluitvormende aanpak bijgedragen wordt aan commercialisering van innovatie. Het adviseren en trainen van klanten en collega's in teamverband en het werken als specialist in het vakgebied stimuleert de persoonlijke groei en tevredenheid. 

Combinatie van krachten
Tastbare resultaten van de  inventieve aanpak ontwerpt en materialiseert BotBerg met behulp van 3D printtechnologie, CNC en lasersnijden. Hiermee worden de rationele, abstracte, creatieve en praktische kwaliteiten gecombineerd.